SPECIJALNA PONUDA

Written by Super User on . Posted in SPECIJALNA PONUDA

Paraglajding Montenegro Tim je odlucio da za sve ljubitelje aktivnog odmora: paraglajdinga i prirode organizuje specijalnu promotivnu ponudu koja vazi za period od 10 marta do 15 juna.
Odmor je zamisljen u trajanju od 7 dana a naravno u skladu sa Vasim planovima i mogucnostima moguce je broj dana povecati ili smanjiti. Radi maksimalne posvecenosti nasim gostima odlucili smo da broj gostiju ogranicimo na najvise 10 osoba.

                      1 week

  No.of.people.in            apartment           

 Price per person
   for the week

          Price per person
              for the week

7 days / 7 nights

5

42euro

            294euro

7 days / 7 nights

4

47euro

            329euro

               7 days / 7 nights

3

                         55euro

            385euro

               7 days / 7 nights

2

                         64euro

            448euro

       

 U cjenu je uracunato:

Ako stizete avio prevozomTRANSFER sa bilo kog aerodroma u okruzenju: Podgorica, Tivat (Crna Gora), Dubrovnik (Hrvatska).SMJESTAJ u apartmanima na Svetom Stefanu (nocenje sa doruckom). Apartmani su lux opremljeni, posjeduju satelitski tv signal , kao i pogled na more. Apartmani se nalaze u preljepom ambijentu, udaljeni su samo 10 minuta setnje na jednoj strani do najljepskih plaza Sveti Stefan, Kraljicina plaza, ili na drugoj strani(takodje 10 minuti setnje) do prirodnih egzoticnih plaza koje se nalaze u potpunom prirodnom ambijentu okruzeni maslinicima i borovom sumom.DNEVNE AKTIVNOSTI transport pilota i organizacija letenja tokom cjelog dana na vise poletista koja su locirana na priobalnom djelu (Braici , Buljarica, Lovcen).

Jednodnevni izlet na sjeveru Crne Gore (zbog letenja na planini Bjelasica), posjeta nacionalnom parku Biogracka Gora obilazak najvece prasume u Evropi i odmor na Biogradskom Jezeru,Jednodnevni izlet na sjeveru Crne Gore (mogucnost letenja) na planini Durmitor, posjeta najvisocijem gradu na Balkanu – Zabljak, i nacionalnom parku Durmitor odmor pored Crnog jezera.Jednodnevni izlet : Rafting na rjeci Tari (predivno iskustvo) splavariti kroz najveci kanjon u Evropi a drugi u svjetu odmah poslije kanjona Kolorado (jednodnevni izlet sa ruckom doplata po osobi samo 40eura).

U vecernjim satima prevoz do grada radi zabave: Budva, Petrovac, Kotor, Podgorica. . . veliki izbor dobrih restorana ili ostati u bazi kuvati posebno ili zajedno moze da se napravi rostilj.

STA AKO JE VRJEME LOSE: iako nasa oblast ima veoma pogodne vremenske uslove koi omogucavaju veliki broj dana za letenje tokom cjele godine nazalost mi nemozemo garantovati dobro vrjeme tokom cjelog odmora. Imajuci tu cinjenicu u vidu radimo da maksimalno iskoristimo odmor pronalazenjem zanimljivih alternativnih aktivnosti.

ZA ONE KOJI NE LETE oblast je veoma popularna destinacija za odmor sa uobicajnim sadrzajem, ljeti ima tone interesantnih stvari za zabavu, pozivaju se piloti da dovedu svoje porodice da se pridruze u zabavi.
U cijenu nije uracunato:
*Ruckovi
*Vecernji obroci
*Osiguranje